Al-Walaa Wal Baraa

Shaykh Abu Mus’ab Az-Zarqaawi, rahimahu Allah

Betreffende Al-Walaa Wal Baraa

Door At-Tibyan Publications

Bron: “En de Deen zal Geheel voor Allah zijn.”

Vertaald door At-Tibyan Publications

Vertaald uit het Engels door Oum Dujanah

Shaykh Abu Mus’ab Az-Zarqaawi Betreffende Al-Walaa Wal Baraa  

At-Tibyan Publicaties 

In de Naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle

 

“We vechten hier niet voor een handjevol zand, en niet voor enkele denkbeeldige grenzen die zijn opgesteld door Sykes-Picot; en evenzo vechten wij hier niet om een Westerse Taghut te vervangen door een Arabische Taghut. Eerder is onze Jihaad verhevener en hoger. Waarlijk, wij vechten om het Woord van Allah, ‘Azza wa Jal, het Hoogste te maken, en om de Deen weer geheel voor Allah, subhanahu wa Ta’ala, te maken.

وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلّه

 

“En bevecht hen tot er geen fitnah (shirk) meer is en de Religie (aanbidding) geheel voor Allah zal zijn (op de gehele wereld).”

[Al-Anfal, 39]

Dus een ieder die dit doel tegenwerkt, of in de weg staat van dit doel – hij is onze vijand, en hij is een doel voor onze zwaarden, wat zijn naam of afkomst ook moge zijn.

Waarlijk, wij hebben een Deen die Allah, ‘Azza wa Jal, als een Weegschaal en een Rechter heeft neer gezonden. Zijn Uitspraak is beslissend en zijn Oordeel is geen grap.

Dit is de relatie die wij met de mensheid hebben. Aldus, onze normen – en alle lof is aan Allah, ‘Azza wa Jal – zijn Hemels, en ons Oordeel is Quraanisch, en onze beslissingen zijn gebaseerd op de Profetische Wetten. De Amerikaanse Moslim is onze broeder, geliefd, en de Arabische afvallige is onze vijand, veracht – zelfs wanneer hij en wij uit dezelfde baarmoeder waren gekomen.”

De Bevelhebber van Tandhim Al-Qaa’idah Fee Bilaad Ar-Raafidayn, Shaykh Abu Mus’ab Az-Zarqaawi, moge Allah, Subhaanahu wa Ta’ala, hem beschermen en helpen. Genomen uit de video “En de Deen zal geheel voor Allah zijn” ,  27:58-29:13. 

(Op 8 juni 2006 verkreeg Shaykh Abu Mus’ab Az-Zarqaawi het martelaarschap, insha Allah.. Moge Allah, Subhaanahu wa Ta’ala, hem belonen met Jannat Al-Firdaws, Ameen.)
Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: